Pozivamo sve zainteresovane studente da se najkasnije do utorka, 27.02. do kraja dana (na Reply ovoga mejla) prijave za radionicu u sklopu projekta “Potraži me u predgrađu“ koju organizuje portal Normalizuj.me u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti. Tokom ove radionice studenti će se upoznati sa materijalima, procesom izrade papira, rezbarenja i grafike. Broj polaznika radionice je ograničen na 20 mjesta, pa vas pozivamo da se prijavite što prije jer je određen broj mjesta već popunjen.

Projekat je podržan kroz program Podržani=Osnaženi, u okviru grant šeme „Aktivno učešće“ koji realizuje fond za aktivno građanstvo u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ iz Hrvatske. Program finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Radionica će se održati u petak, 01.03. u 17:00h u prostoru „201 Engaging Space koji se nalazi u ulici Kralja Nikole 10 (Hotel “Bojatours”) – preko puta zgrade Nikića. Radionicu će voditi umjetnici iz ateljea Propuh.

U nastavku su fotografije sa pomenute radionice, koja je organizovana za srednjoškolce. Pomenuta radionica će biti prilagođena studentima.

 

01020304050607

NA VRH